Üdvözöljük oldalunkon!

Szolgáltatásaink

Szőrtelenítés

Legújabb készülékünk az EOS-ICE Platina a diódalézerek IV. generációját képviseli.

– A szabályozottan hűthető fej mellett egy külön hűtőfejjel rendelkezik, mely az eddigi kezelések hatékonyságát és gyorsaságát 75%-kal javítja.

Éreltávolítás​

A dióda lézer alkalmas az arcon és a test bármely részén, bármely okból létrejött kapilláris értágulatok és seprűvénák eltávolítására. A 980nm-es hullámhosszú, nagy energiájú lézersugár 0,5 – 3 mm-es fókuszban úgy hatol át a bőrön, hogy azt nem károsítja, majd szelektíven elnyelődik a porfirinben, mely a vörösvértestek Oxygént szállító apparátusának, a hemoglobinnak az egysége.

Hüvelyi Kezelések

A nők életét folyamatos hormoningadozások kísérik. Ezek enyhék a menstruációs ciklus során, azonban egyre jelentősebbek a terhesség és szoptatás alatt, majd kifejezetté válnak a változókor során. A 30-as évektől gyengül a hüvelyhám rugalmassága, folyamatosan veszít kollagén tartalmából, így feszessége csökken.

Pico Lézer

A pikoszekundumos lézerek megjelenése forradalmi áttörést hozott a bőr pigmentált elváltozásainak kezelése terén. Két fő indikációs területe van: az endogén és az exogén (pl. tetoválás) pigmentek eltávolítása.

Miért válasszon minket?

Rólunk

pozitív visszajelzés
0 %

Találjon meg minket máshol is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van!