Üdvözöljük oldalunkon!

Kozmetika

A bejelentkezés előjegyzés alapján történik a Gloria Medical & Beauty-ban

Cím: Nagykanizsa, Eötvös tér 7.

Bejelentkezés hétköznap, 9 -18-ig telefonon.

+36-30-8477220

Hívását fogadja:

Kovács - Magyar Eszter

Kozmetikus tanulmányaimat 2002-ben kezdtem meg a keszthelyi Asbóth Sándor Szakképző Iskolában, melynek gyakorlati részét Király Gertrúdnál töltöttem.

2004-ben a sikeres szakmunkásvizsga megszerzését követően még 3 éven keresztül dolgozhattam, csiszolhattam tudásomat mesterem kezei alatt.

2007-ben nyitottam meg saját kozmetikámat.

Pályám kezdete óta rendszeresen veszek részt továbbképzéseken a vendégek igényeinek és saját érdeklődésemnek megfelelően.

Miért válassz engem?

- Mert nem csak a bőrödre figyelek, hanem Rád is. Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, ezáltal biztosított a törődés, a nyugalom és a kényelem.

- Mindig tisztaság és rend vesz körül.

- Eredeti anyagokat használok, és minden az arra előírt metódus szerint történik.

- Mindig a maximumra törekszem, miközben tisztelettel bánok vele

- Problémamegoldó, kényeztető, otthoni használatra is elérhető termékeket teszek számodra elérhetővé, vásárlásra azonban nem kötelezlek.

- Előzetes időpont egyeztetés alapján dolgozom, így nincs felesleges várakozási idő.

Ha gyönyörű szempillákra, vagy egy klassz sminkre vágysz, esetleg csak szeretnél kellemesen ellazulni és megfiatalodni egy szuper arckezeléssel, keress engem!

Szolgáltatásaim

Gépi kezelések:

Mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás)

A kezelés során a gyémántszemcsékkel bevont fejet a bőr diagnózisának megfelelően beállított erősségű, egyenletes, szabályozott vákuum gyengéden odaszívja a bőrhöz. A szakember a kezelőfejet az előírt irányba mozgatja, és a gyémántszemcsék hatékonyan lecsiszolják az elhalt hámréteget. A készülék az elhalt sejteket folyamatosan leszívja, eltávolítja. A kezelés fájdalommentes.
Milyen problémákra alkalmazható?
Akne, aknés hegek, tág pórusú bőr, öregedési foltok, ráncok, striák, szarkalábak, durva, egyenetlen bőr.
Hatására új, fiatal bőrsejtek termelődnek és kerülnek felszínre, könnyebben szívódnak fel a hatóanyagok.

Mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás)

Az elasztikus hullámok hatására kialakuló vibráció következtében a vízcseppek szétporladnak a bőr felszínén. A készülék segítségével a bőrfelszínről letoljuk a mikro robbanások hatására levált, elhalt hámsejteket és szennyeződéseket.

Javallatai: Az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítása érzékeny bőröknél is, javul a vérkeringés, a bőr önmegújító képessége

Tű nélküli mezoterápia

A bőr legmélyebb rétegeibe (bőralja) tudunk bejuttatni steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat. A mezoterápiás készülék speciális elektromágneses hullámokat bocsát ki, amik úgynevezett “csatornákat” nyitnak meg a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezen keresztül bármely felvitt hatóanyag egyedülállóan hatékonyan szívódik fel a bőrben. A hatóanyagok sterilek, semmilyen adalékot nem tartalmaznak, ezért bármilyen allergiás reakció, fertőzés veszélye megszűnik a kezelésnél.

Megoldást nyújt: gyulladt, aknés bőr kezelésére. Száraz, érett bőr hydratálására, rosacea enyhítésére, pigment rendellenességek halványítására, cellulit kezelésére, feszesítésére, zsírmobilizációra.

Mesopen kezelés

Érzéstelenítő krém használata után kezdjük a kezelést. A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikrosebeket ejtünk a bőrön, amik seb immunválaszt követelnek a bőrtől, és beindítják a sebgyógyító folyamatot. Ennek az egyik jelentős hatása lesz, hogy 3-400%-kal fokozódik a bőr kollagén termelődése. A kollagénháló újjáépül, nő a rugalmassága, tömörsége. Eredményeképpen a ráncok simulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek. A kezelés során gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokat használunk, melyek keverhetőek egymással, hatásai szinergiában vannak. Minden kezelés steril, egyszer használatos eszközökkel zajlik.

Alkalmazható: ráncokra, stresszes, fáradt, petyhüdt bőrre, tág pórusok, atrófiás hegek, pigmentfoltok és akné esetén.

Egyénre szabott, bőrtípusnak megfelelő kezelések, hámlasztás gyümölcssavakkal. Teljes körű gyantázás, luxus arckezelések, 3D szempilla applikálás, smiktetoválás, nappali és alkalmi sminkek készítése

Miért válasszon minket?

Rólunk

pozitív visszajelzés
0 %

Találjon meg minket máshol is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van!