Üdvözöljük oldalunkon!

Szőrtelenítés​

Legújabb készülékünk az EOS-ICE Platina a diódalézerek IV. generációját képviseli.

- A szabályozottan hűthető fej mellett egy külön hűtőfejjel rendelkezik, mely az eddigi kezelések hatékonyságát és gyorsaságát 75%-kal javítja.

- A lézerfej három különböző (755 nm, 808nm és 1064nm) hullámhosszú, pulzáló, fókuszált lézersugarak ezreit bocsátja ki, melyet egy zafír kristály szóródásmentesen juttat be a szőrtüszők mélyére.

- A szőrtelenítésben használt legfontosabb három hullámhossz a szőrtüsző három fő anatómia egységét célozza meg:

a./ hajhagyma – a hajgyökér alsó kiszélesedő része, tartalmazza a mátrix sejteket
b./ hajszemölcs – a hajhagyma alsó pólusát domborítja be, irányítja a szőrnövekedést
c./ "Bulge régió" – őssejteket tartalmazó kidomborodás a hajhagyma felett

- 755 nm vagy Alexandrit hullámhossz: a szőrszál melanin kromofórái nyelik el. Alkalmas minden (beleértve a szőke) szőrszín, minden szőrszál vastagság és minden bőszín kezelésére.

- 808 nm, a klasszikus hullámhossz, mely a szőrtelenítés Gold Standardja. Mélyre hatol, fő célpontja a Bulge régió és a hajhagyma.

- 1064 nm, vagy YAG hullámhossz: Alacsony melanin elnyelődése miatt alkalmas a sötétebb bőrűek szőrtelenítésére. Fő célpontja a hajhagyma és hajszemölcs.

A dióda lézer napjaink legprofesszionálisabb tartós szőrtelenítő módszere, mely alkalmazható bármely bőrszín, bármely szőrszín és bármely testtáj esetén.

Alapelv:

A mikroprocesszor vezérelte nagy energiájú lézersugár a bőrön keresztülhatolva elnyelődik a szőrszál melaninjában és a szőrhagymában, ahol hővé alakul, így károsítja a szőrtüszőt, amely ettől elveszíti regenerációs készségét. A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőrszál van a szőrtüszőben. Épp ezért tilos előtte epilálni és kémiát úton szőkíteni, csak borotválni szabad a szőrt. A beavatkozás fájdalommentes, komfortját a több fokozatban hűthető kezelőfej biztosítja. A közel végleges szőrtelenség általában 6 - 15 kezeléssel érhető el, melyeket havonta kell ismételni. A kezelések nagy energiájú orvosi lézerrel, speciálisan képzett személyzettel történnek.

Nem alkalmazható:

- aktív bőrbetegségek, nyílt sebek esetén
- érbetegségek esetén
- daganatos betegségben
- súlyos cukorbetegségben
- thrombózis alatt
- súlyos szívbetegségben
- Pacemaker viselőkön
- bizonyos anyagcsere betegségek esetén

Mellékhatás:

- a kezelés alatt bőrpír léphet fel, mely órák alatt elmúlik

A kezelés előtti tudnivalók:

- 1 hónappal a kezelés előtt csak borotvával szőrtelenítsen
- 1 nappal a kezelés előtt ne használjon sminket, illatosító szereket az adott területen
- a kezelés alatt ne viseljen testékszert az adott területen
- a kezelés előtti héten kerülje a túlzott napozást

A kezelés menete:

- A kezelendő felület megtisztítása után hűsítő géllel bekenjük.
- A készüléken beállítjuk az Ön bőrszínét, a kezelendő testtájat és a hűtés mértékét.
- Szemének védelmében a kezelés teljes időtartama alatt védő szemüveget kell viselnie.
- Szakemberünk a kezelendő terület minden pontján 3 alkalommal végighalad a kezelőfejjel.
- A kezelés végén szükség esetén hűtjük a testfelületet.

Gyakori kérdések:

Tartós vagy végleges?

A kérdést a legtöbb szalon vagy megkerüli, vagy helytelenül értelmezi. Azt kimondani, hogy végleges, az az emberi szervezet ismeretének hiányára utal. A bőr regenerációs mechanizmusai folyamatosan működnek, ennek okán keletkezhetnek, és a gyakorlatban keletkeznek is új, a korábbinál jóval gyengébb szőrszálak. Változhat a hormonrendszer betegség folytán, és változik élettani körülmények között is. Gondoljunk csak a változó korra, amikor a női hormonok termelődése lecsökken, és androgén hatások kezdenek érvényesülni. 6-15 alkalommal elvégzett dióda lézeres szőrtelenítés esetén a páciensek többsége tartósan, nagyon jó esztétikai eredménnyel szőrtelenné válik, melynek tartama 6-8 év. Évente szükség lehet egy-egy ismételt kezelésre a megjelenő minimális számú, pihés szőrszálak eltávolítására.

Dióda Lézer vagy IPL?​

Le kell szögezni, hogy szemben a dióda lézerrel, az IPL nem lézer készülék. Az IPL fényt bocsát ki, mint egy sorozatos vaku villanás. Sem energiája, sem szőrtelenítő hatása nem mérhető a dióda lézerekhez.

Miért válasszon minket?

Rólunk

pozitív visszajelzés
0 %

Találjon meg minket máshol is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van!